La Plataforma per la defensa de Can Busquets espera que ERC voti en el ple en contra de la seva urbanització


  • Comparteix:

ICV presentarà una moció que espera rebre el suport d'ERC.

ICV presentarà una moció que espera rebre el suport d'ERC.

La Plataforma per a la Defensa de Can Busquets confia que Esquerra Republicana, canviï de rumb, i durant el ple de dilluns voti, seguint el seu ideari, en contra de la urbanització d'aquest sector de la Floresta. A més, la Plataforma creu que el nou govern de la Generalitat parlarà amb l'entitat abans de pronunciar-se sobre l'aprovació definitiva dels canvis del PGM de La Floresta, que donaran llum verda a la construcció en aquesta zona de 64 habitatges.

Amb el canvi de color polític al capdavant de la Generalitat, la Plataforma Cívica per a la Defensa de Can Busquets té més esperances que s'aturi el tràmit d'aprovació definitiva de les modificacions del PGM de La Floresta. Després dels contactes mantinguts amb el secretari de Planificació Urbanística, Oriol Nel.lo, el col.lectiu considera que el tripartit fa gal.la d'un tarannà més proteccionista amb el medi ambient que l'anterior govern.

L'entitat reconeix sentir-se més forta gràcies al suport de les forces d'esquerra de la ciutat. En aquest sentit, han expressat l'esperança que ERC, que va votar a favor dels canvis del PGM, voti dilluns a favor de la moció que ICV i PSC presentaran al ple en contra de l'urbanització de Can Busquets. Lluís Llerena també pensa que la Generalitat no mourà fitxa sense parlar amb ells:

Lluís Llerena

Ens consta que la Generalitat està fent un seguiment d'aquest tema


A dia d'avui, la Plataforma per a la Defensa de Can Busquets han recollit més de mil signatures a favor de la qualificació del sector com a espai forestal no urbanitzable. Davant la possibilitat que aquest projecte d'urbanització tiri definitivament endavant, l'entitat ha deixat clar que lluitarà fins al final. Lluís Llerena:

Lluís Llerena

Si s'aproven les modificacions, continuarem treballant


La plataforma té previst instal.lar diumenge una taula en un punt de la ciutat per informar sobre els detalls d'aquest projecte d'urbanització. Un dia després, el col.lectiu es manifestarà de forma silenciosa al ple on presentaran les signatures recollides en contra de l'urbanització de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.