L'Ajuntament lamenta que Profeslo hagi donat per fet els 20.000 euros de pressupost, mai confirmats


  • Comparteix:

Solé diu que amb 8.000 euros, sant Cugat tindrà un Carnestoltes de qualitat.

Solé diu que amb 8.000 euros, sant Cugat tindrà un Carnestoltes de qualitat.

L'Ajuntament nega que mai hagi aprovat la partida de 20.000 euros que Profeslo els va presentar per tirar endavant el Carnestoltes d'enguany. L'Àrea de Cultura lamenta que el silenci, a l'espera de saber la dotació final aprovada en els Pressupostos, hagi estat interpretada per la Promotora de Festes locals com un 'sí' i s'hagin contractat actuacions abans de tenir la confirmació. De tota manera, l'Ajuntament creu que els 8.000 euros finalment assignats garanteixen un Carnaval de qualitat.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals lamenta el malentès que s'ha creat entre l'Ajuntament i Profeslo a l'hora de pactar l'aportació municipal en l'organització del Carnestoltes d'enguany. Àngels Solé ha aclarit que a l'espera que es tanquessin els Pressupostos, Profeslo va donar per fet que se'ls atorgava la partida sol·licitada de 20.000 euros. Solé diu que aquesta partida és inassumible per l'economia del consistori ja que supera, i de llarg, fins i tot, els 12.000 euros del 2003, coincidint amb l'Any del Mil·lenari.

La tinent d'alcalde ha explicat que entre Cultura i Joventut s'ha decidit aportar 8.000 euros que garanteixen una festa de qualitat com es mereix la ciutat:

Àngels Solé

Crec que hi ha hagut malentès ja que mai se'ls va dir que sí a la petició de 20.000 euros. S'ha fet un esforç per donar 8.000 euros que garanteix un Carnestoltes de qualitat.


Solé també ha volgut deixar constància de l'esforç i la dedicació de la promotora de Festes Locals en la organització del Carnestoltes. Des de l'equip de govern es lamenta el 'malentès' i s'espera poder continuar treballant 'plegats' com s'ha fet fins ara:

Àngels Solé

Estem molt satisfets de la feina que fa Profeslo i voldríem seguir treballant junta.


L'Àrea de Cultura ha explicat que no s'ha pogut confirmar la partida de l'Ajuntament fins tenir tancat, definitivament, els Pressupostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.