El Petit de Cal Eril, Cesk Freixas i Marc Parrot, al nou cartell de la XCCP


  • Comparteix:

El Petit de Cal Eril torna a Sant Cugat / Font: Bankrobber.net

El Petit de Cal Eril torna a Sant Cugat / Font: Bankrobber.net

El Petit de Cal Eril, Cesk Freixas i Marc Parrot són alguns dels noms que destaquen de la programació d'octubre a gener de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Un cartell que consta de 42 propostes repartides entre música, teatre, audiovisuals i poesia. Es podran seguir entre els sis equipaments que formen el circuit.

El Petit de Cal Eril actuarà el 8 de novembre al Casal de Mira-sol; Marc Parrot ho farà el 21 de desembre a la Casa de Cultura; i Cesk Freixas, el 31 de gener al Casal de Joves TorreBlanca.

Aquest dimarts també s'han donat a conèixer les dades de la darrera programació del curs anterior que va reunir 5.453 espectadors. El regidor de Cultura, Xavier Escura, s'ha felicitat d'aquesta xifra que supera els més de 4.000 usuaris registrats en el mateix període de l'any passat.

De cara el futur, Xavier Escura, ha avançat que la intenció és fer créixer la XCCP amb nous equipaments i noves entitats col·laboradores. Tot i no avançar quins espais o associacions es podrien afegir al circuit, ha assegurat que s'està treballant en aquesta direcció.

Xavier Escura

Un cop trencada la rigidesa dels equipaments púlics, és moment de cercar sinergies. Estem buscant col·laboracions per ampliar la XCCP.


Ja són sis els equipaments que formen part del recorregut de la XCCP amb la incorporació l'hivern passat del Casal de Joves TorreBlanca. Aquest espai amplia la presència a la programació i el regidor de Joventut, Raül Grangé, n'ha destacat l'aportació d'espectacles de petit format, familiars i propers.

Raül Grangé

Volem aficionar els joves a aquests propostes que no tenen a veure amb la cultura de masses i la comercialitat.


Una vegada més es premiarà la reserva anticipada d'entrades amb descomptes al preu d'aquestes. Per fer la reserva cal enviar un correu electrònic a l'adreça entradesxccp@santcugat.cat amb el nom de l'espectacle, nom i cognoms així com telèfon de contacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.