'La tabernera del puerto' de +Sarsuela s'estrena al Victòria


  • Comparteix:

Moment de l'actuació / Font: Teatrevictoria.com

Moment de l'actuació / Font: Teatrevictoria.com

Comencen les representacions al Teatre Victòria de Barcelona de l'obra 'La tabernera del puerto' de la companyia santcugatenca +Sarsuela. Es tracta d'una història d'amor que té lloc en un món de narcotràfic i contraband i que es podrà veure fins el 29 de setembre.

Després de 'Cançó d'amor i de guerra' +Sarsuela porta a l'escenari 'La tabernera del puerto', un altre clàssic del gènere. Estrenada al Tívoli l'abril de 1936, és un muntatge en tres actes amb música de Pablo Sorozábal i llibret de Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw.

El director musical del muntatge, Lluís Cabal, ha reivindicat a Cugat.cat el gènere de la sarsuela i ha assegurat que la intenció és fer propostes que agradin a tots els públics, no només als amants de la sarsuela.

Lluís Cabal

Volem que sigui atractiu pel públic de tota la vida de la sarsuela, però també per aquells que no la coneixen.


Les entrades per assistir a les representacions de 'La tabernera del puerto', que compta amb l'actuació en directe de l'orquestra +Sarsuela, tenen un preu que va dels 25 als 35 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.