Sinerama aconsegueix contractar una gira d'actuacions durant la Fira de Tàrrega


Temes relacionats

'Sinerama' omple d'Espriu i de públic la plaça de Barcelona ( 5/jul/13)


  • Comparteix:

L'espectacle 'Sinerama' ja s'ha pogut veure a Sant Cugat

L'espectacle 'Sinerama' ja s'ha pogut veure a Sant Cugat

L'espectacle 'Sinerama' de la companyia Les Sineres i que compta amb la dramatúrgia i la direcció de la santcugatenca Dolors Vilarasau ha aconseguit tancar una gira per a l'any vinent per teatres dels Països Catalans. Aquest cabaret literari ha lligat aquestes actuacions englobades a la Xarxa Alcover a la recent Fira de Tàrrega.



La directora teatral santcugatenca ha destacat que, tot i no fer cap representació a la fira, han presentat un vídeo de l'espectacle davant els programadors que ha donat els seus fruits. Són declaracions al magazín radiofònic 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa'.

Dolors Vilarasau

Ens ha sortit una gira mitjançant la Xarxa Alcover per teatres de Catalunya, el País València i les Balears i estem molt contents.


El també actor santcugatenc Joan Berlanga també ha estat a Tàrrega on ha protagonitzat l'obra 'Carvalho contra Vázquez Montalbán' amb gran èxit de públic, segons Berlanga ha explicat al magazín matinal. L'actor ha destacat que el mes vinent farà 10 anys de la mort de l'escriptor i periodista Manuel Vázquez Montalbàn i que aquesta representació és un petit homenatge a la seva memòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.