Un reportatge retrata el passat agrícola i l'evolució de la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Una de les imatges del documental

Una de les imatges del documental

El reportatge audiovisual 'La plaça de Barcelona, aleshores' retrata l'evolució d'aquest espai des del 1900 mitjançant imatges històriques i les explicacions dels veïns. El documental, que s'emmarca en la Fira de Portadores, s'ha estrenat aquest divendres dins les jornades Patrimoni Viu i està produït per Cugat.cat en col·laboració amb els museus.



Els veïns de la plaça de Barcelona recorden com ha canviat des de principis de segle fins a l'actualitat al reportatge 'La plaça de Barcelona, aleshores', que plasma el passat agrícola de Sant Cugat i il·lustra l'evolució de la plaça amb imatges de l'Arxiu Municipal i fotografies cedides pels santcugatencs.

El reportatge segueix la línia de Cugat.cat per preservar la memòria històrica de la ciutat, com ja ha fet en altres ocasions amb els cicles de produccions 'Parlen les dones' i 'Recordant l'ahir', i el reportatge 'Les bòbiles. Passat i present de la indústria santcugatenca'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.