Tret de sortida a les activitats culturals de l'octubre a Valldoreix


  • Comparteix:

La sala del Casal de Cultura acull alguna de les activitats proposades

La sala del Casal de Cultura acull alguna de les activitats proposades

Valldoreix enceta octubre amb propostes culturals per a tots els gustos. Un concert de Joana Vilaplana, la lectura de contes per als més petits a la biblioteca, un recital de poesia i una sortida a la Vall d'Aran són alguns dels ingredients culturals del territori.

Les activitats s'enceten aquest dissabte amb un punt d'intercanvi de llibres infantils i juvenils a la biblioteca Vall d'Or del territori entre les deu del matí i la una del migdia. També dissabte, Joana Vilaplana actua en concert acompanyada de la Coral l'Harmonia de Valldoreix. L'església protestant del territori acull l'actuació a les sis de la tarda.

Dijous de la setmana vinent és l'hora dels contes per als més petits amb la lectura de 'Petit Elefant', a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. Al dia següent, divendres de la setmana vinent, la sala del Casal de Cultura de l'EMD acull el recital de poesia 'La roda del temps' en homenatge a Salvador Espriu a les set de la tarda.

Finalment, el Centre d'Estudis de Valldoreix Valldaurex organitza una sortida de cap de setmana a la Vall d'Aran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.