L'Ajuntament aplaudeix les iniciatives d'entitats per homenatjar Grau-Garriga


Temes relacionats

La Canals Galeria d'Art proposa la ruta i l'Any Grau-Garriga per reconèixer l'artista ( 1/oct/13)

Josep Grau-Garriga: 'Hi ha una maduresa completa, el meu llenguatge és bastant definitiu, perquè sempre és evolutiu' (27/jul/11)


  • Comparteix:

L'artista, en una entrevista a Cugat.cat

L'artista, en una entrevista a Cugat.cat

El regidor de Cultura, Xavier Escura, veu amb bons ulls iniciatives com la ruta en homenatge a Grau-Garriga que prepara la galeria Canals. El regidor ha recordat que l'Ajuntament continua treballant en l'homenatge ciutadà a l'artista consistent en un reconeixement simultani a diverses ciutats amb la col·laboració de la família de Grau-Garriga.

Tot i que Xavier Escura s'ha mostrat sorprès per la iniciativa del responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat 'la bona intenció' d'organitzar aquest Any Grau-Garriga i la ruta que vol impulsar el galerista. Tot i això, Escura ha emplaçat Canals a aportar el finançament necessari per tirar endavant la proposta que vol organitzar.

Amb relació a l'homenatge que prepara el consistori, Escura ha expressat que encara no hi ha una data fixada per a aquest acte, per la complexitat de la preparació i la quantitat d'organismes implicats.

Xavier Escura

Des que es va morir l'artista estem fent un treball de fons per fer-li el reconeixement que es mereix. No hi ha data per la complexitat. Volem que sigui un homenatge simultani a diverses ciutats.


El regidor de Cultura ha recordat que hi ha altres artistes santcugatencs que estan pendents d'un homenatge per part de la ciutat com Gabriel Ferrater i Pere Formiguera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.