El primer dia del festival Petits Camaleons atreu i fa ballar un públic transversal


  • Comparteix:

Els Catarres han fet ballar grans i petits a l'escenari del Teatre-Auditori

Els Catarres han fet ballar grans i petits a l'escenari del Teatre-Auditori

La primera jornada del festival Petits Camaleons ha posat de manifest el poder de la música per unir petits i grans aquest dissabte a l'entorn del Teatre-Auditori. Els concerts d'Els Catarres, Gossos, The Mamzelles i l'Orquestra Fireluche, entre d'altres, han fet cantar i ballar un públic transversal que, segons l'organització, ha respost molt satisfactòriament a la 2a edició de la iniciativa.

Els més petits s'han convertit en els protagonistes del festival Petits Camaleons, que ha trencat les fronteres entre artistes i públic mitjançant concerts sense barreres a l'escenari. Les cançons més conegudes d'Els Catarres han arrencat la jornada i han fet aixecar de la cadira grans i petits, que no han parat de ballar fins a les últimes actuacions, a les set de la tarda. The Mamzelles, Gossos, Pulmon Beatbox i Ramon Mirabet, entre d'altres, han fascinat els infants, que han fet explícita la seva admiració per als artistes.

Participants

M'ha agradat molt el ritme d'Els Catarres. / He pogut sentir la música i també preguntar-los coses. / He vingut a sentir concerts.


Per l'organització, la primera jornada del festival ha assolit l'objectiu de fer viure la música en família. Espais amb actuacions per a nadons, sales 'chill-out' i carpes amb tallers i jocs han completat la programació de l'esdeveniment, que també ha estat ben rebut per part dels pares.

Pares

Ens agrada molt que els nens puguin formar part d'aquest món. / És molt interessant. / És una iniciativa molt bona, perquè podem compartir la música amb els nens.


Tot i que els responsables de l'esdeveniment descarten portar-lo a altres poblacions, sí que volen impulsar altres iniciatives amb el segell de Petits Camaleons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.