El FICGLB acull l'estrena europea del film de Ventura Pons 'Ignasi M.'


  • Comparteix:

Ignasi Millet, a l'esquerra, amb Ventura Pons en una imatge promocional / Font: ACN

Ignasi Millet, a l'esquerra, amb Ventura Pons en una imatge promocional / Font: ACN

El 13è Festival Internacional de Cinema lèsbic, gai i transsexual de Catalunya acollirà l'estrena europea d''Ignasi M.', el darrer documental de Ventura Pons i protagonitzat pel santcugatenc Ignasi Millet. L'audiovisual explica la història de Millet, un musicòleg seropositiu que explica la seva vida des de l'optimisme i l'esperança després de lluitar contra infortunis i desgràcies.

L'estrena del documental, una part del qual es va rodar a Sant Cugat, inaugurarà el festival aquest dijous a la Filmoteca de Catalunya. El cineasta Ventura Pons ha triat aquest festival per a l'estrena d''Ignasi M.' perquè 'és a casa' i perquè és un festival específic de cinema homosexual.

Pons va decidir explicar la seva història després de veure la quantitat de pastilles que s'havia de prendre diàriament el protagonista del documental, Ignasi Millet, a causa de la seva malaltia. Per Millet, participar en aquest film ha estat com 'fer una teràpia de manera oberta'.

A la cinta l'espectador serà testimoni de la fallida de la seva empresa amb l'adveniment de la crisi i la cadena de desgràcies que arriben després. Tot plegat, mentre participa en un assaig clínic per la seva condició de seropositiu i conviu amb una realitat familiar complexa: la seva exdona en cadira de rodes, un fill convertit a l'evangelisme que qüestiona la seva homosexualitat i el seu pare, reclòs en una residència després d'intentar suïcidar-se.

Trailer IGNASI M. V.O.S.Castellano from Els Films de la Rambla on Vimeo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.