Nina presenta a 200 santcugatencs el seu estudi de Pilates amb un monòleg


  • Comparteix:

Nina ha presentat el seu nou projecte als santcugatencs

Nina ha presentat el seu nou projecte als santcugatencs

'No hi ha una veu igual, cada veu és única i irrepetible'. Amb aquestes paraules la cantant i actriu Nina ha presentat Nina Studio, un centre de Pilates al servei de la veu i el cos amb vocació pedagògica. 200 santcugatencs han acudit aquest dimarts al Teatre-Auditori per conèixer aquest projecte on l'artista ha bolcat tota la seva experiència als escenaris.

Igual que al final d'una funció, els aplaudiments de 200 persones han donat 'per estrenat' el nou projecte de Nina, que viu a Sant Cugat des de fa 20 anys. L'actriu i intèrpret ha construït una manera de treballar la veu i el cos a través de la tècnica de Pilates i d'un estudi que s'obre a gent de totes les edats i professions que viuen de la veu.

Respiració, consciència del mateix cos, fortalesa i dissociació. Aquestes són les claus de les lliçons que la protagonista de 'Mamma mia!' impartirà al seu estudi, ubicat a la rambla de Can Mora, número 1.

Per a la presentació del seu projecte, al Teatre-Auditori, Nina ha fet el que millor sap: interpretar i cantar. En forma de monòleg, amb direcció de Josep Maria Mestres, Nina ha traslladat als assistents la importància de cuidar-se un mateix, dins i fora dels escenaris.

També ha defensat la singularitat de cada veu i ha subratllat la possibilitat d'obrir un projecte a Sant Cugat, on diu que hi ha una aposta per la vida saludable.

Nina

Estic molt emocionada. Obrir el centre a Sant Cugat és bo perquè la ciutat és molt potent. Espero que la gent el trobi molt útil.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit a l'acte de presentació de l'estudi de Nina, que s'inaugurarà l'1 de novembre. Tot i això, les dues últimes setmanes d'octubre tindrà les portes obertes per mostrar els seus serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.