La col·laboració público-privada farà possible una exposició sobre Guinovart


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la iniciativa

Moment de la presentació de la iniciativa

El Museu de Sant Cugat i La GaLeRia uniran forces en una exposició que reivindicarà el llegat pictòric de l'artista Josep Guinovart. La mostra, que es repartirà entre la Sala Capitular del Museu del Monestir i la galeria d'art, es podrà veure des d'aquest divendres fins al 9 de desembre.

La col·laboració públicoprivada farà possible l'arribada a Sant Cugat d'una 60 d'obres de l'artista Josep Guinovart, una mostra que es repartirà entre el Museu i l'espai artístic La GaLeRia, que enguany celebra el seu 15è aniversari. L'exposició, que s'ha presentat aquest dimarts, es podrà veure durant aquesta tardor i aplega les obres més característiques de l'autor. Segons el crític d'art Josep Corredor, Guinovart va seguir un estil inusual per als cànons de la seva època i va destacar pel seu ús del color.

Josep Corredor

La seva obra anirà creixent perquè és un treball relativament allunyat dels centres rectors de la cultura.


De la seva banda, la filla de l'artista Maria Guinovart ha destacat el fet que sigui una exposició s'ha preparat durant els dos darrers anys.

Maria Guinovart

Darrere d'aquests dos anys hi ha molta il·lusió i ganes de fer-ho bé. A més, amb aquest temps hem pogut pensar molt bé el discurs cronològic i el cromàtic.


L'exposició s'estrena aquest divendres i es podrà veure fins a principis de desembre. El Museu del Monestir acollirà una dotzena d'obres de Guinvoart, mentre que la cinquantena restant es podrà veure a La Galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.