Més de 50 activitats farceixen el Festival de Poesia de Sant Cugat


Temes relacionats

El poeta d'honor del 13è Festival de Poesia reivindica el paper de la cultura ( 8/oct/13)


  • Comparteix:

El 13è Festival de Poesia de Sant Cugat arribarà carregat de més de 50 propostes amb una posada en escena construïda per tertúlies, exposicions i recitals. El programa reuneix la col·laboració d'entitats i noms de la poesia i la cultura com el mateix poeta d'honor, Joan Margarit, Francesc Garriga Barata, Emma Vilarasau i Marta Pessarrodona.

Per escalfar motors, el festival es reserva algunes activitats prèvies a la inauguració amb propostes com una tertúlia amb el poeta d'honor de l'any passat, Francesc Garriga Barata, dijous de la setmana vinent al Museu de Cerdanyola.

El tret de sortida el donarà oficialment l'acte inaugural, al Teatre-Auditori, diumenge de la setmana vinent. Un acte amb la presència del poeta d'honor d'enguany, Joan Margarit, i un espectacle dirigit per Carles Canut i interpretat per Joan Pera, Jordi Boixaderas i Ferran Fauca.

Entre les activitats trobem la santcugatenca Emma Vilarasau que recitarà 'Els meus poetes'; la barreja de versos i música del mateix poeta d'honor i el seu fill, Carles Margarit, amb 'No era lluny ni difícil', o una xerrada a càrrec de Marta Pessarrodona a la llibreria Alexandria.

Altres noms són el de la cantant i actriu Dolo Beltran, en el muntatge 'Em patina la mandarina', i l'acte de cloenda del festival amb una glossa sobre Margarit signada per Jordi Gràcia.

Les activitats també inclouen exposicions, actes a les llibreries i escoles, així com propostes que arriben de les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.