Una exposició a la Biblioteca del mil·lenari dóna avui el tret de sortida a les activitats del Fòrum


  • Comparteix:

Fins el 26 de setembre les entitats de la ciutat aporten 22 activitats al Fòrum.

Fins el 26 de setembre les entitats de la ciutat aporten 22 activitats al Fòrum.

Una exposició sobre Colòmbia dóna avui el tret de sortida al programa d'activitats que Sant Cugat aporta al Fòrum de les Cultures. La mostra, titulada 'Colòmbia viu Colòmbia' és una iniciativa de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans d'aquest país i arriba a la nostra ciutat dins el marc d'un programa de solidaritat que duen a terme l'Oficina Sant Cugat Solidari i la Universitat Internacional de la Pau.

L'exposició 'Colòmbia viu Colòmbia' es podrà veure des d'avui i fins a mitjans de març a la Biblioteca del Mil·lenari, dins el mes d'activitats que aquest equipament dedica a aquest país sudamericà. La mostra està cedida per la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia i consta d'una desena de plafons que combinen informació i fotografies. La directora de la Biblioteca, Pepa Forn, explica els continguts de la mostra.

Pepa Forn

Està organitzada a partir de 3 àmbits temàtics: les condicions de vida de la població, la construcció de pau des de les dones, i les propostes per la cultura de la pau.


Aquesta exposició s'emmarca en un programa de col·laboració entre la Biblioteca i l'Oficina Sant Cugat Solidari i la UIP, que al llarg del mes de febrer portaran diferents mostres i activitats relacionades amb Colòmbia a aquest equipament municipal.

Es tracta de la primera de les 22 activitats que Sant Cugat aporta al Fòrum de les Cultures amb la voluntat de contribuir a difondre uns missatges que, segons l'alcalde, la ciutat comparteix plenament.

Lluís Recoder

Com a ciutat no hem tingut cap dubte que calia adherir-nos-hi perquè teníem clar que ens sentim plenament indentificats amb els missatges d'aquest projecte


Recordem que entre les diferents activitats que aporta la nostra ciutat al Fòrum 2004 hi ha la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català, un cicle d'espectacles de dansa, diverses exposicions o el primer seminari monogràfic sobre pensadors del món que organitza la UIP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.