La Simfònica proposa un quadrimestre amb Verdi, Wagner i Prokófiev


  • Comparteix:

El director de l'OSSC, Josep Ferré, amb una de les membres de l'entitat, Marta López

El director de l'OSSC, Josep Ferré, amb una de les membres de l'entitat, Marta López

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat tornarà als escenaris del Teatre-Auditori i el Conservatori amb una programació eclèctica amb què pretén acostar-se a diferents públics. En aquesta nova temporada, l'entitat també impulsa la figura del soci protector, una tarifa destinada exclusivament als petits comerços per consolidar la viabilitat de l'orquestra.

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) estrenarà la temporada 2013-2014 amb una programació de diferents gèneres musicals per captar públic de tota mena. La primera proposta arriba al Teatre-Auditori el diumenge 27 d'octubre al matí amb el 'Pere i el Llop' de Sergéi Prokófiev. Segons el director de l'agrupació, Josep Ferré, es tracta d'una obra indicada per al públic familiar amb una música molt interessant.

Un mes més tard, el 29 de novembre, arriba el muntatge 'El món de l'òpera: Verdi i Wagner'. Amb motiu dels 200 anys del naixement d'aquests dos compositors, l'OSSC presenta un concert dedicat a aquest gènere, amb les obertures, preludis i àries més representatives dels dos autors. El primer quadrimestre de concerts baixarà el teló amb el tradicional 'Concert de Nadal', que barrejarà cançó catalana amb els mítics valsos de Johan Strauss.

Tot plegat amb la intenció d'oferir al públic alguns dels temes més emblemàtics de diversos gèneres musicals, tal com ha recordat Josep Ferré.

Josep Ferré

Ens agrada molt variar els estils que oferim al públic. El que intentem és buscar la música més emblemàtica de cada tema.


La programació d'aquest primer quadrimestre es complementa amb diverses activitats per als socis i amics de l'entitat, com assaigs oberts, concerts i conferències. D'altra banda, l'associació impulsa la figura del soci protector, una tarifa dirigida als petits comerços locals. Segons Ferré, la col·laboració ciutadana és el millor recurs que té l'agrupació actualment per mantenir la seva viabilitat.

Josep Ferré

Estem en un moment en què s'ha de confiar més en la col·laboració dels ciutadans. El suport de les administracions és una via morta a causa de la crisi.


La tarifa del soci protector, de 250 euros anuals, s'afegeix a la del soci amic. L'objectiu d'aquest projecte de micromecenatge és aconseguir 25.000 euros cap al 2015. L'OSSC espera captar 1.000 socis amics i una quarantena de comerços protectors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.