Víctor Alexandre porta a escena el setge de Barcelona 1714


  • Comparteix:

Cartell del muntatge / Font: Zitzaniateatre.wordpress.com

Cartell del muntatge / Font: Zitzaniateatre.wordpress.com

El Centre Cultural el Born viurà aquest dissabte l'estrena del musical 'Onze.Nou.Catorze' escrit pel santcugatenc Víctor Alexandre. Es tracta d'una història que narra el viatge d'un noi del futur a la Barcelona assetjada per les tropes de Felip V l'any 1714. El muntatge, pel qual ja no queden entrades, es representarà dissabte a les 10 de la nit.

El protagonista de la història és l'Otger, un noi de 13 anys que gràcies a un misteriós regal del seu avi viatja en el temps fins les darrers hores del setge de Barcelona de la Guerra de Successió. Durant la seva estada, comprendrà què amaga el regal i quin és l'origen de la seva família. L'estrena serà aquest dissabte però hi haurà dues noves funcions el 15 i el 22 de desembre també a l'espai barceloní.

Alexandre ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons- Matins en Xarxa' de Cugat.cat que és una proposta que pot agradar a tota la família. També ha posat de manifest que es tracta d'una obra integradora.

Víctor Alexandre

És una obra integradora. La societat catalana és molt diversa i el final del muntatge té a veure amb la voluntat integradora de Catalunya.


L'autor també ha avançat la possibilitat de nous projectes on s'expliquin episodis de la història catalana d'una manera amena perquè agradi a grans i petits. Alexandre ha explicat que el Compromís de Casp de 1412 podria ser un d'aquests.

Víctor Alexandre

Hi ha diversos episodis de la història de Catalunya que poden explicar-se a través d'una manera divertida. Pot ser interessant pels nens i també els grans


La voluntat és que el muntatge recorri la geografia catalana i que part del repartiment, fins a 40 actors pugen a l'escenari, es vagi renovant amb actors amateurs dels diferents municipis que acullin l'obra.

Toni Xuclà és el responsable de la música d''Onze.Nou.Catorze' que compta amb els actors Feliu Formosa, Marc Balaguer, Ricard Farré, Pep Cortès, Pau Vinyals i Elena Tarrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.