Ajuntament i El Siglo potenciaran l'espai Mercantic com a zona d'oci i cultura


  • Comparteix:

El conveni s'ha presentat aquest divendres

El conveni s'ha presentat aquest divendres

L'Associació Cultural El Siglo i l'Ajuntament sumen esforços per potenciar l'espai del Mercantic com una nova centralitat cultural i d'oci. Aquest divendres s'ha presentat el conveni amb què el consistori ofereix a l'entitat treballar plegats i cercar noves propostes.

Després de 20 anys de trajectòria, El Siglo Mercantic vol fer un pas més en la seva evolució i la farà al costat de l'Ajuntament. Les dues parts han signat un conveni per explorar noves vies de col·laboració que ja han començat a donar els seus fruits amb cinc actuacions.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la potencialitat de les instal·lacions ja que considera que es convertiran en els propers anys en una nova centralitat del municipi. Per això, ha dit, l'Ajuntament ha d'estar al costat de l'associació.

Xavier Escura

Tota aquesta zona serà una centralitat important de la ciutat i hem de confluir les activitats culturals d'El Siglo i de l'Ajuntament.


Per ara, el conveni preveu un any de durada amb la intenció que si la valoració és positiva continuï endavant. Aquesta relació es canalitzarà a través del Teatre-Auditori i s'anirà concretant a mesura que sorgeixin oportunitats.

El president de l'entitat, Octavi Barnils, ha posat de relleu la voluntat de créixer i potenciar El Siglo. També la necessitat de comptar amb el suport de l'administració.

Octavi Barnils

Volem fer-ho més gran, més potent i oferirà més continguts. Això sols no hon podem fer. Demanem suport no diners.


Aquesta col·laboració ja s'ha traduït amb una primera actuació aquest dijous passat. També farà possible que un parell d'activitats del Festival de Poesia de Sant Cugat tinguin lloc a la sala El Siglo, així com la representació del muntatge 'Carvalho contra Vázquez Montalbán' i la presentació dels llibre 'Una dona d'aigua' de Núria Esponellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.