Reflexió i riure en la ressurrecció de Margie Walsh a 'Bona Gent'


  • Comparteix:

Margie Walsh s'acompanya de les seves amigues per compartir les tristeses

Margie Walsh s'acompanya de les seves amigues per compartir les tristeses

L'obra 'Bona Gent' ha fet reflexionar a través de l'humor el públic del Teatre-Auditori. El muntatge, que s'ha representat aquest divendres, parla de les diferències socials, la dignitat humana i dels límits d'allò èticament possible.



Els camins per aconseguir una vida digna es posaran en entredit quan la Margie Walsh ja no té res a perdre per millorar la seva vida i el futur de la seva filla. Així presenta l'espectacle aquesta tragicomèdia.

La florestana Mercè Arànega s'ha posat en la pell d'una mare que compta amb el suport dels seus amics que l'acompanyaran en aquests moments tan complicats de la seva vida. Arànega ha explicat que el públic riu i reflexiona pràcticament al mateix temps, primer per com explica la tràgica situació la seva protagonista, i després per la seva gravetat.

Mercè Arànega

Jo vaig dir que sí de seguida perquè vaig pensar que com es podia fer un personatge tan alegre dins la seva desgràcia. La manera que t'arribi una desgràcia es poder reflexionar.


Arànega ha qualificat el seu duel interpretatiu amb Àlex Casanovas com una batalla dialèctica, en què encadenen frases i transmeten amb molta potència el seu missatge. Casanovas dóna vida a l'amic de la infància de la protagonista que ha aconseguit deixar el barri marginal on viu la Margie i l'ajuda en allò que pot.

Mercè Arànega

És un duel d'alta velocitat i intensitat. Molt carregat tot i que no ens movem. Ens el va fer molt ràpid i matisant.


'Bona gent' ha apropat més de 500 persones al Teatre-Auditori en una tragicomèdia ambientada en ple segle XXI on els conflictes per les diferències socials es posen de manifest. L'espectacle rememora la vida del mateix creador de l'obra, Lindsay-Abaire, quan gràcies a una beca va canviar el seu barri, els seus costums i el seu accent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.