La galeria Dterra porta les joies orientals de Walter Chen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la mostra / Font: Dterra

Imatge de la mostra / Font: Dterra

Dterra, espai dedicat a la ceràmica i joieria d'autor, exposa fins al 30 de novembre les obres de l'artista Walter Chen. Es tracta de peces de joieria que plasmen la vessant oriental de l'autor en una mostra que s' ha emmarcat dins el circuit Off Joya de la Setmana Internacional de la Joieria Contemporània de Barcelona.

La col·laboració de Walter Chen amb Dterra no és recent. Des de fa uns anys l'artista xinès imparteix cursos i hi exposa la seva obra. Després de finalitzar els seus estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, l'autor va buscar les seves arrels i es va especialitzar en una joieria basada en la filosofia xinesa i materials orientals. Aquests materials donen nom a l'exposició que presenta a Dterra 'Ondas. Joies de paper, bambú i seda'.

Dterra participa des de fa cinc anys a la fira Joya Barcelona amb l'exposició d'obres de diferents artistes. En els últims dos anys també s'ha sumat al circuit Off Joya, que se celebra durant la Setmana Internacional de la Joieria Contemporània de Barcelona i és l'esdeveniment més important de l'Estat espanyol en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.