Jordi Alumà crea per a l'Espai Lluís 15 obres inèdites


  • Comparteix:

Jordi Alumà al costat d'una obra seva / Font: Espai Lluís Ribas

Jordi Alumà al costat d'una obra seva / Font: Espai Lluís Ribas

L'Espai Lluís Ribas exposa l'obra més recent de Jordi Alumà anomenada 'Grisells'. La mostra, que s'inaugurarà el 5 de novembre, consta de 15 peces inèdites creades especialment per a l'espai santcugatenc.

L'artista Jordi Alumà, després de tres anys sense exposar, presenta les seves últimes creacions a Sant Cugat. Acostumat a la Sala Parés de Barcelona, ara l'autor s'allunya d'aquesta tradició i canvia l'escenari, coincidint amb la celebració dels seus 90 anys.

Jordi Alumà compta amb renom internacional i les seves obres han estat reconegudes i exposades a algunes de les ciutats més importants del món. El barceloní es va iniciar en la pintura des de ben jove i la seva darrera etapa se centra en peces on transmet experiències vitals.

Després de la inauguració de les noves creacions del pintor a Sant Cugat, les obres també es podran veure al Museu de les Drassanes de Barcelona al gener i a la Sala Parés al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.