Música i cultura al Correllengua 2013, que espera la confirmació de l'espai


Temes relacionats

Sant Cugat s'uneix al Correllengua que reivindica el català a tots Països Catalans ( 3/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de presentació del Correllengua 2013

Moment de presentació del Correllengua 2013

Grups de cultura popular i entitats de la ciutat han preparat un programa ple d'activitats per difondre el català a través del Correllengua 2013, que tindrà lloc el 2 de novembre. La iniciativa està organitzada pel Casal Popular La Guitza, que reclama a l'Ajuntament la confirmació d'un espai per poder desenvolupar les activitats programades i donar a conèixer la festa.

El Correllengua 2013 acollirà les actuacions dels Bastoners, els Castellers, els Geganters i el Grup Mediterrània a partir de les cinc de la tarda. La festa difondrà la llengua catalana amb una gimcana per a adults, un sopar popular, una glosa i diversos concerts. El Casal Popular La Guitza s'ha queixat que l'Ajuntament encara no els ha confirmat l'espai on es podrà desenvolupar la festa, malgrat que només queden dues setmanes per a l'esdeveniment.

Una de les impulsores del Correllengua, Mireia Farrés, ha subratllat que van presentar la instància a principis de setembre i que la manca de resposta del consistori provoca problemes d'organització i de difusió de l'acte.

Mireia Farrés

No tenim confirmat l'espai on es realitzarà el Correllengua. Sembla mentida que, a dia d'avui, no tinguem un espai per a l'acte.


En els actes del Correllengua, la Plataforma per la Llengua projectarà el documental 'Són bojos aquests catalans' el 8 de novembre al Casal Popular La Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.