El santcugatenc Jose Moreno dirigeix el curtmetratge dramàtic 'El Regalo'


  • Comparteix:

Imatge promocional del curtmetratge / Foto: Facebook del projecte

Imatge promocional del curtmetratge / Foto: Facebook del projecte

El santcugatenc Jose Moreno estrena el curtmetratge 'El Regalo', una producció d'un quart d'hora de durada rodada a Terrassa i a la serra de Collserola. Es tracta d'una història dramàtica que arrenca quan quatre nens van d'excursió al bosc i es troben un home misteriós.

Nascut a partir d'un projecte universitari, 'El Regalo' aborda les diferències entre el valor material i sentimental dels objectes. El curtmetratge és la història d'un grup de nens que es troba un personatge misteriós durant una excursió al bosc el Dia del Pare. A partir d'aquest moment, els nens començaran a debatre quin és el millor regal per fer als seus respectius progenitors.

El director del curtmetratge, Jose Moreno, ha manifestat que no el pot enmarcar en cap gènere concret perquè és una barreja d'un conte amb tocs de drama i suspens.

Jose Moreno

'El Regalo' és una mescla de drama, suspens i fantasia com podria ser 'Alícia al país de les meravelles'.


'El Regalo' es presentarà en societat dijous de la setmana vinent a la Nova Jazz Cava de Terrassa a les vuit del vespre. Per finançar-se, el projecte va recórrer a la plataforma de micromecenatge Verkami.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.