Raül Romeva es torna a endinsar en la novel·la amb 'Retorn a Shambhala'


Temes relacionats

Romeva presenta en primícia 'Sayonara Sushi' a Sant Cugat (24/mar/12)


  • Comparteix:

Romeva publica nou llibre

Romeva publica nou llibre

'Retorn a Shambhala' és la nova novel·la de l'eurodiputat santcugatenc per ICV, Raül Romeva, la segona incursió de l'autor en el món de la ficció. El llibre, editat per Mondadori i publicat aquest mes, s'endinsa en els efectes contaminants per radiació nuclear arran de la desintegració d'una central.

Un terratrèmol, un tsunami i una tempesta geomagnètica són alguns dels ingredients de 'Retorn a Shambhala', la darrera novel·la de Romeva que unirà diversos personatges en una missió: trobar Shambhala.

Segons el seu autor, aquest llibre és un crit a canviar de paradigma, un clam a recuperar la utopia i on es fa evident que les necessitats energètiques són cada vegada més grans i complexes. 'Retorn a Shambhala' posa sobre la taula el debat de fins a on està disposada a arribar la societat per dotar-se d'energia. Tot i que per sobre de tot, és un llibre d'aventures, d'intriga i descobriments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.