Diverses activitats per celebrar un any fent 'La Guitza'


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza compleix el seu primer aniversari superant el llindar del centenar de socis. Amb motiu d'aquesta celebració, l'entitat ha organitzat diverses activitats com ara xerrades, una calçotada popular, una exposició fotogràfica a l'Ateneu i una festa nocturna a Torreblanca. L'entitat ha fet un balanç positiu de l'any, tot i que reconeixen que no han tingut les coses fàcils.

Els actes de celebració comencen aquest divendres amb unes xerrades que tocaran temes com el món associatiu local i els casals independentistes dels Països Catalans.
El plat fort del programa, però, és l'exposició que s'organitzarà a l'Ateneu on s'explicarà l'evolució i la feina del Casal durant aquest primer any.

Segons Aniol Pros, un dels responsables de La Guitza, l'entitat ha estat víctima durant aquest any de nombrosos entrebancs que han intentat aturar, diu, el desenvolupament de l'organització:

Aniol Pros

Ha estat un any molt positiu


Després de dotze mesos i desenes d'iniciatives, el Casal Popular La Guitza s'ha consolidat com una de les entitats més dinàmiques i actives de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.