L'hereva de les dives del jazz Dianne Reeves sedueix el Teatre-Auditori


Temes relacionats

Una vetllada de jazz d'alta volada inaugura el 45è Festival de Jazz de Barcelona (20/oct/13)

El Teatre-Auditori prepara la 'première' del Festival Internacional de Jazz (18/set/13)


  • Comparteix:

Dianne Reeves ha demostrat al Teatre-Auditori perquè és considerada la gran cantant del jazz del moment

Dianne Reeves ha demostrat al Teatre-Auditori perquè és considerada la gran cantant del jazz del moment

L'hereva real de la grans dives del jazz Dianne Reeves ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori per demostrar que és capaç de fer qualsevol cosa amb la seva gran veu. La cantant ha avançat alguns dels temes que sortiran publicats a l'àlbum 'Beautiful Life' com 'Dreams' de Fleetwood mac, 'Today will be a good day' de Marvin Gaye, i 'Waiting in vain' de Bob Marley. El recital, emmarcat dins del 45è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, ha deixat mut el públic santcugatenc.



El Teatre-Auditori ha estat un escenari més del 45è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Prova d'això és que l'hereva real de les grans dives del jazz, la cantant de Detroit i guanyadora de quatre Premis Grammy, Dianne Reeves, ha aterrat al Teatre-Auditori dos dies després de fer 57 anys. El director artístic del Festival de Jazz, Joan Anton Cararach, ha deixat clar en declaracions a Cugat.cat que Reeves és la cantant de referència del jazz del moment.

Joan Anton Cararach

Dianne Reeves és la vocalista de referència del jazz actual. És l'hereva real de les grans dives d'aquest gènere musical.


La vocalista ha mostrat al públic santcugatenc la seu veu forta i sofisticada, capaç d'atrevir-se amb qualsevol gènere, i ha deixat palès que musicalment no entén de límits. Acompanyada per un quartet de gran nivell, Dianne Reeves ha avançat alguns dels temes del que serà el seu nou treball 'Beautiful Life', on versiona en clau jazzística grans clàssics del món del pop-rock, el soul i també el reagge. Un homenatge a peces populars com 'Dreams', de Fleetwood Mac, 'I want you' de Marvin Gaye, i 'Waiting in vain' de Bob Marley. El disc, però, no veurà la llum fins a l'11 de febrer.

Després de l'èxit d'aquest concert, Joan Anton Cararach ha deixat la porta oberta al fet que la nostra ciutat pugui tornar a ser l'escollida per inaugurar futures edicions del Festival de Jazz de Barcelona. En aquest sentit, Cararach ha assegurat que no caldrà esperar 20 anys més per fer-ho possible.

Joan Anton Cararach

El Teatre-Auditori té unes condicions excel·lents. Podem plantejar que sigui l'escenari que inauguri nous festivals. El que està clar és que no caldrà esperar 20 anys més.


Es dóna la casualitat que Dianne Reeves és admiradora de cantants com Esperanza Spalding i Concha Buika, dues artistes que en el seu dia també van arribar a deixar impressionat el públic santcugatenc, que una vegada més ha demostrat que estima i domina aquest gènere musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.