Valldoreix posa en marxa un Hostal d'Entitats especialment pensat pels joves


  • Comparteix:

Els ciutadans de Valldoreix ja disposen d'un espai de trobada per interrelacionar-se amb la posada en funcionament de l'Hostal d'Entitats. Això s'ha anunciat al primer consell de joventut, en què l'EMD també s'ha compromés a millorar les instal.lacions esportives i a cedir murs on els joves puguin fer grafits.

La carta al reis que han fet els joves valldoreixencs al primer consell de joves s'acomplirà gràcies a l'obertura de l'Hostal de les Entitats. A banda d'oferir un espai de trobada als col.lectius, l'Hostal permetrà els joves disposar d'un local d'assajos musicals o veure projeccions de cinema alternatiu.

La brigada d'obres ha arranjat el local, d'uns 30 metres quadrats, on abans estava ubicat el Centre d'Estudis Musicals. Ara, el nou espai, que disposa d'una sala, un lavabo i una habitació, dóna sortida a les demandes associatives dels valldoreixencs. Escoltem el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

L'overtura de l'Hostal arriba en un bon moment, per satisfer les demandes de la gent


Un altre dels compromisos del govern valldoreixenc és millorar les intal.lacions esportives de cara al jovent. Per aquest motiu, l'entitat municipal ha instal.lat una cistella més de bàsquet a la plaça Maria Sabater i estudiarà l'accés lliure a alguna pista esportiva.

Aquests són les principals demandes de la vintena de joves que ha acudit al primer consell de joventut. Josep Casadellà està convençut que el nombre d'assistents s'incrementarà en la propera trobada:

Josep Casadellà

S'incrementarà perquè la qualitat de les aportacions era molt bona


L'EMD també delegarà en els joves la confecció d'una llista de murs de Valldoreix on es puguin fer grafits o altres manifestacions artístiques. L'habitatge, la primera ocupació laboral i un bus nocturn pels caps de setmana són altres de les preocupacions exposades en aquest consell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.