El Festival de Poesia proposa avui activitats per a grans i petits


Temes relacionats

Vilarasau i Margarit ofereixen una nit de poesia per a la història del festival (22/oct/13)

Joan Margarit reivindica la poesia com un bàlsam per combatre la tristesa (20/oct/13)

El poeta d'honor del 13è Festival de Poesia reivindica el paper de la cultura ( 8/oct/13)

Més de 50 activitats farceixen el Festival de Poesia de Sant Cugat ( 8/oct/13)


  • Comparteix:

Salvador Espriu centra diverses propostes del dia

Salvador Espriu centra diverses propostes del dia

El Festival de Poesia de Sant Cugat proposa per aquest dissabte una desena d'activitats repartides per la ciutat. Els plats forts de la jornada arriben amb la presentació de llibre pòstum de Salvador Espriu 'Ocnos i el parat esglai' i amb 'Tu també ets poeta!' amb els alumnes d'escoles locals.

El programa per aquest dissabte arrenca a les onze del matí a la llibreria Pati de llibres i 'Receptes de pluja i sucre'. Es tracta d'un llibre il·lustrat a mode de receptari poètic.

Els alumnes dels centres Pins del Vallès i Gerbert d'Orlhac són els protagonistes de 'Tu també ets un poeta'. El recital, que té lloc a la plaça de Barcelona a les dotze del migdia, homenatjarà alguns poetes de la mà de Carme Serret i Augusto Serrano. També comptarà amb Roc Casagran, Estel Solé, Maria Antònia Massanet i Elies Barberà.

A més, el festival porta la presentació del llibre pòstum de Salvador Espriu 'Ocnos i el parat esglai' a càrrec de l'editor Ramon Balasch i l'escriptor Sam Abrams. La cita és a la Casa de Cultura a la una de la tarda.

La música també té el seu espai amb 'El món perdut de Salvador Espriu', una lectura musicada a càrrec de Joan Massotkleiner i Toti Soler a les vuit del vespre al Casal de Cultura de Valldoreix.

A les nou de la nit, arriba als Jardins del Monestir 'El romanço d'Anna Tirant' amb Josep Pedrals i a les onze al Casal de Joves TorreBlanca 'Em patina la mandarina', protagonitzada per l'actriu i cantant de Pastora, Dolo Beltran. Aquest darrer equipament acull també l''after hour: Bugada poètica' a les dotze de la nit.

Diverses exposicions completen les propostes. D'una banda, Pou d'Art inaugura a les sis de la tarda 'Essències. Joan Margarit'. De l'altra, La Galeria proposa a partir de dos quarts de vuit del vespre poesia i pintura en el marc de la mostra de Josep Guinovart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.