Alumnes i joves poetes posen veu plegats als versos de grans autors


Temes relacionats

La presentació d''Ocnos i el parat esglai' mostra l'Espriu més autobiogràfic (26/oct/13)


  • Comparteix:

La poesia ha unit aquest dissabte a la plaça de Barcelona dues generacions de rapsodes. Els alumnes de les escoles Pins del Vallès i Gerbert d'Orlhac han compartit escenari amb joves poetes en un recital eclèctic farcit també de música i contes.

Els estudiants s'han sumat a les veus dels poetes Roc Casagran, Estel Solé, Maria Antònia Massanet i Elies Barberà. Sota el títol 'Tu també ets poeta!', la iniciativa, emmarcada en el 13è Festival de Poesia, ha estat tota una declaració d'intencions.

L'escriptor Roc Casagran ha destacat la importància d'activitats com aquesta per acostar el món de la poesia a tots els públics.

Roc Casagran

És una oportunitat perquè la poesia, que està sempre en guetos, surti i promocionar-la entre els més petits.


Precisament, l'objectiu s'ha acomplert i els estudiants participants han descobert entre els versos de les poesies que han recitat i musicat històries amb missatge.

Nens poetes

Una noia que es diu Joana es pugui adormir. / Va de l'Ariadna i un laberint. / El va fer per a la seva filla que es va morir. / És un poema per donar-te ànims.


La proposta, que ha aplegat per primera vegada alumnes i joves poetes en una mateixa activitat del festival, també ha comptat amb música a càrrec de Carme Serret i Augusto Serrano i la lectura de contes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.