Fusió se suma a la prevenció de l'Ictus amb un concert


  • Comparteix:

Foto dels participants al concert

Foto dels participants al concert

L'Escola Fusió i l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) s'han unit aquest dissabte en un concert que ha clamat per la sensibilització entorn l'Ictus. L'acte, al Conservatori Victòria dels Àngels, ha donat el tret de sortida al programa organitzat per commemorar el Dia Mundial de l'Ictus a la ciutat.

L'objectiu principal del conjunt d'actes és donar a conèixer aquesta malaltia i complir amb la tasca sensibilitzadora que s'han proposat els organitzadors. La presidenta d'AVAN Sant Cugat, Laura Perea, ha explicat a Cugat.cat que l'organització de concerts permet ampliar la difusió de l'afecció més enllà de les xerrades informatives. A més, Perea ha destacat que la tasca conjunta entre l'Ajuntament i l'associació permet que hi hagi un coneixement social més globalitzat sobre l'Ictus.

Precisament, el regidor de Serveis Socials i Joventut, Raül Grangé, que ha assistit al concert, ha marcat les tasques de sensibilització com una competència bàsica del consistori.

Raül Grangé

Una competència bàsica nostra és la sensibilització i la prevenció en sanitat i en els hàbits de salut de la població. Des de l'Ajuntament només ens resta que agraïr la tasca de les entitats.


El Cicle de Cultura Neurològica, on s'emmarca el concert d'aquest dissabte, continua amb diverses conferències i tallers per sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa respecte aquesta malaltia. El programa busca afavorir hàbits i estils de vida saludables entre la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.