'Carvalho contra Vázquez Montalbán' es torna a representar a El Siglo


Temes relacionats

La Central celebra 20 anys amb el teatre més irònic de Vázquez Montalbán ( 4/mai/13)


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle / Font: Localpres

Moment de l'espectacle / Font: Localpres

El muntatge 'Carvalho contra Vázquez Montalbán', dirigit per Txell Roda, es tornarà a representar a El Siglo el 8 i 9 de novembre després d'exhaurir les entrades en les sessions del maig passat. Es tracta d'un espectacle que commemora el desè aniversari de la mort de l'escriptor mitjançant una obra àcida i divertida en què Vázquez Montalbán es contraposa amb un dels seus personatges més coneguts.

El muntatge trenca la frontera entre el públic i l'escenari i es basa en una successió de diàlegs entre el detectiu Carvalho i Manuel Vázquez Montalbán. L'actor Joan Berlanga comparteix escenari amb el periodista Jordi Robirosa, l'exdiputat Josep Maria Balcells i l'actriu Sònia Guimerà, que interpreten personatges del món de Carvalho. L'entrada a l'espectacle és lliure però funciona mitjançant un sistema de taquilla inversa, en què els espectadors fan l'aportació econòmica que consideren adequada un cop s'ha acabat la representació.

'Carvalho contra Vázquez Montalbán' va estrenar-se fa un any i mig a la Biblioteca de Vallvidrera i des d'aleshores s'ha representat a altres escenaris com la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. El 8 i 9 de novembre tornarà a El Siglo a dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.