La plaça de Barcelona serà l'escenari del Correllengua


Temes relacionats

Música i cultura al Correllengua 2013, que espera la confirmació de l'espai (21/oct/13)


  • Comparteix:

Fragment del cartell / Foto CUP Sant Cugat

Fragment del cartell / Foto CUP Sant Cugat

La plaça de Barcelona acollirà l'edició d'enguany del Correllengua, que portarà un seguit d'activitats i actuacions al voltant del català de la mà de La Guitza. Serà aquest dissabte i comptarà amb els Bastoners, els Castellers, els Geganters i el Grup Mediterrània a les cinc de la tarda.

Finalment, la plaça de Barcelona serà l'emplaçament on el Casal Popular La Guitza organitzarà l'acte que tindrà una gimcana per a adults, un sopar popular i música en directe amb Les Absentes.

A les cinc de la tarda, començaran les activitats amb les actuacions del grups de cultura popular. A les set serà el moment de posar a prova els adults a la gimcana per a grups. Per participar-hi cal inscripció el mateix dia de la celebració o bé de manera anticipada al Terra Dolça i a La Guitza.

El sopar popular serà a les nou i s'aprofitarà per presentar el llibre 'Toquem el dos', un recull d'himnes catalans per a gralla i timbal.

A dos quarts d'onze tindrà lloc la Mostra de Glossa, a càrrec del cor Carxofa. Seguidament, la flama entrarà a la plaça i es donaran els premis als participants de la gimcana.

Les Absentes posaran la música que tancarà la festa a partir de dos quarts de dotze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.