Les T de Teatre criden 'Això no és vida' divendres i dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'estrès, la insatisfacció, la depressió i l'obesitat són les patologies que afecten la societat del segle XXI.

L'estrès, la insatisfacció, la depressió i l'obesitat són les patologies que afecten la societat del segle XXI.

'Això no és vida', el darrer espectacle de la companyia T de Teatre, es representa avui a Sant Cugat després d'una gira que ha recollit 42.000 espectadors. El muntatge, que compta amb la col.laboració del Centre Cultural, és una dissecció de les patologies més freqüents que afecten la vida moderna.

T de Teatre encadena un èxit rere l'altre. Després de 'Petits contes misògins', 'Homes' i 'Criatures', les cinc components de la companyia presenten un espectacle en què es barregen les patologies del segle 21. L'estrès, la insatisfacció, la depressió i l'obesitat són les espines que fan trontollar les vides d'aquests personatges.

Unes històries que han vist més de 42.000 espectadors amb el centenar de funcions que s'han fet a tot el país. Una de les membres de la companyia, Míriam Iscla, ha donat més detalls de l'argument de l'obra:

Miriam Iscla

Parla de cinc senyores, perquè nosaltres, que quedi clar som senyores


Carme Pla, Àgata Roca, Marta Pérez i Mamen Duch completen el repartiment d'aquesta obra, que s'ha tirat endavant amb el suport del Centre Cultural. Una obra que, en definitiva, permet a l'espectador diversos camins per afrontar la vida a arrel d'una experiència traumàtica.

L'actriu Mamen Duch ha remarcat que els papers bons per a actrius són molt escassos en el panorama teatral actual:

Mamen Duch

Hi ha molt bones actrius però com que hi ha menys papers, és difícil. Nosaltres ens hem hagut d'escriure les obres nosaltres perquè no hi ha obres escrites per 5 dones.


'Això no és vida' estarà de gira per tot Catalunya fins el 22 de març. Tot seguit, T de Teatre encetarà l'enregistrament de la quarta temporada de la telesèrie 'Jet lag', de TV3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.