La tradicional visita teatralitzada al Monestir, un clàssic per a actors i visitants


Temes relacionats

Les visites teatralitzades de Mira-sol Teatre descobreixen el Monestir a més d'un miler de persones ( 7/abr/12)

El Museu de Sant Cugat enceta l'any amb una visita teatralitzada al Monestir ( 3/gen/10)


  • Comparteix:

Visita teatralitzada al Claustre. /Font: Museu de Sant Cugat

Visita teatralitzada al Claustre. /Font: Museu de Sant Cugat

La visita teatralitzada al Claustre del Monestir ja és tradició, tant pels visitants com també pels mateixos actors, que han convertit aquest esdeveniment en un ritual. Com cada mes, la iniciativa ha ofert aquest dissabte una representació didàctica de la mà de Mira-sol Teatre.

La proposta, protagonitzada per actors de Mira-sol Teatre, manté l'estratègia que els ha portat a l'èxit. Una mescla d'humor, història i teatre mensual ajuda als visitants a conèixer els racons més amagats del Claustre de la ciutat. Dos dels actors que donen vida a monjos i personatges eclesiàstics expliquen com aquesta activitat s'ha convertit en una tradició.

Actors Claustre

Fa cinc anys que ens basem en el mateix text que ens van donar. / Hi ha molt bon rotllo, ja no és tan sols venir a fer l'actuació. El fet d'estar tots a Mira-sol Teatre fa que ens ho passem bé.


Segons els responsables de la proposta, el fet que es mantingui al llarg dels anys demostra que el Museu de Sant Cugat ha trobat la fórmula per oferir als visitants una immersió divulgativa atractiva. La iniciativa recorre els capitells del Claustre i apropa la història i els valors artístics de la joia patrimonial mentre els actors amenitzen la visita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.