El santcugatenc Jordi Lara projecta 'Ventre Blanc' a la Filmoteca de Catalunya


  • Comparteix:

Portada del film 'Ventre Blanc' / Font: Jordi Lara

Portada del film 'Ventre Blanc' / Font: Jordi Lara

El director Jordi Lara projecta aquest diumenge a les cinc de la tarda la pel·lícula 'Ventre Blanc' a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya. El film gira al voltant de quatre homes que mantenen viva la tradició dels capgrossos de Vic i ensenya que les coses importants de la vida tenen poc a veure amb els aspectes materials. L'acte comptarà amb una actuació dels gegants i capgrossos de Vic i una intervenció de Lara, que parlarà de la pel·lícula.

En Furri, l'Enric, en Manel i en Xevi són els protagonistes del film del cineasta santcugatenc Jordi Lara. La pel·lícula es basa en una reflexió que acosta, a través de les persones que carreguen els capgrossos, tot allò que és veritablement important. A més, adopta el caràcter d'una faula que ensenya la manera de ser feliç. Tot i no ser una pel·lícula que reivindiqui la cultura popular, Lara apunta que aquestes activitats no han passat de moda ja que les fan persones.

Jordi Lara

La cultura popular es veu com una cosa molt desprestigiada, amb poc glamur. La realitat és que la fan persones i aquestes sempre estan d'actualitat.


'Ventre Blanc' ha trepitjat diversos festivals internacionals de països com Corea del Sud i l'Índia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.