La Comissió de Festes de la Floresta conoca les Primeres Jornades de Narrativa


  • Comparteix:

Els treballs es poden entregar fins el 5 d'abril.

Els treballs es poden entregar fins el 5 d'abril.

La Comissió de Festes de La Floresta torna a recuperar els certàmens literaris amb la convocatòria de les Primeres Jornades de Narrativa, adreçades a joves i adults. El concurs s'emmarca en la celebració de la Diada de Sant Jordi i pretén que els participants posin en pràctica les seves habilitats literàries.

Després d'abandonar els concursos literaris que tradicionalment s'havien anat celebrant a La Floresta, el districte recupera aquesta tradició amb les Primeres Jornades de Narrativa. Amb motiu dels actes culturals previstos per la diada de Sant Jordi, els organitzadors tenen la intenció d'acostar la cultura als ciutadans i ho fan organitzant un concurs de narrativa. Xavier Sanz, de la Comissió de Festes de la Floresta.

Xavier Sanz

Està dirigit a tothom que tingui ganes d'escriure i explicar històries.


El concurs també està obert a les escoles i a tothom a qui li agradri escriure i vulgui participar activament en la cultura. Els treballs poden ser en castellà o català i es valoraran segons la categoria, que es divideix en dues: una, adreçada als menors de 15 anys i l'altra, dirigida als adults. Xavier Sanz explica el motiu d'aquesta iniciativa.

Xavier Sanz



Els interessats ja poden enviar els seus treballs a la Comissió de Festes de la Flortesta. La data limit d'entrega és al 5 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.