Àlvar Roda reivindica la poesia d'autors catalans en un CD


  • Comparteix:

Roda en una imatge d'arxiu

Roda en una imatge d'arxiu

El cantautor santcugatenc Àlvar Roda presentarà dimecres de la setmana vinent un CD on interpreta i posa música a 13 poemes d'autors catalans. 'Àlvar Roda canta' es presentarà en el marc de l'espectacle 'No canto en mi mateix', que forma part del Festival de Poesia de Sant Cugat i que tindrà lloc al Teatre-Auditori a les vuit del vespre.

L'any passat Roda pujava als escenaris per interpretar aquest concert on, acompanyat d'un piano, cantava a diversos poetes catalans. Així naixia un projecte que ha cristal·litzat en un disc que ara veurà la llum.

El cantautor ha explicat que amb aquest espectacle i també amb el disc vol reivindicar la figura del cantautor que, segons Roda, no té la presència que tenia fa uns anys.

Àlvar Roda

Sempre dic que la cançó d'autor és una contribució a la cultura del nostre país. Així reivindico que cal més cançó d'autor.


El muntatge que es veurà a l'equipament cultural està dirigit per Txell Roda i es basa en textos de Pere Quart, Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Joan Vinyoll, Tomàs Garcés, Josep Maria de Segarra i Joan Brossa. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.