Les biblioteques municipals ofereixen propostes per a tots els públics


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull el gruix de les activitats / Font: Gencat.cat

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull el gruix de les activitats / Font: Gencat.cat

Un cinefòrum del documental colombià 'Nuestra Mirada' i el cicle l'Hora del Conte són algunes de les activitats que ofereixen aquest mes les biblioteques. En el marc del 13è Festival de Poesia, també hi ha tres exposicions que es podran veure fins a final de mes.

El cicle l'Hora del Conte ofereix una cita el dimecres de la setmana vinent amb la proposta 'Animalets' a càrrec de l'Ós mandrós a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona. Dins el mateix cicle, però dissabte de la setmana vinent, la Biblioteca Gabriel Ferrater acull les 'Històries principesques' amb Sandra Rossi. Tanca aquest cicle de contes Clara Ribatallada amb 'Animalades' el dissabte dia 23, també a la Biblioteca Gabriel Ferrater.

La darrera proposta, el dimecres 27 i a càrrec de l'Associació Imago, és el cinefòrum del documental colombià 'Kwe'sh Thengxisa' ('Nuestra Mirada') que comptarà amb la seva directora, Mónica María Mondragón. La cita té lloc a la Biblioteca Central de Sant Cugat.

Ja es poden veure a la biblioteca de Mira-sol les exposicions dels alumnes del Taller Triangle sobre Joan Margarit i la dels alumnes del Taller d'art Jove Artefacte sobre 'Soft Landscape'. La biblioteca central acull l'exposició 'La Vitrina. Matèria i paraules' a càrrec de Firart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.