In-fusió Teatre puja l'avortament i la poesia de Martí i Pol a l'escenari


  • Comparteix:

Moment de la representació 'D'ara a demà' a Mira-sol

Moment de la representació 'D'ara a demà' a Mira-sol

La companyia teatral In-Fusió Teatre porta a l'escenari textos de Manuel de Pedrolo i Miquel Martí i Pol en dues actuacions que tindran lloc aquest divendres i dissabte. El primer es representarà al Teatre la Unió i el vestíbul del Teatre-Auditori acollirà la segona funció a dos quarts de deu de la nit.

L'adaptació al teatre 'D'ara a demà' de Manuel de Pedrolo proposa un debat sobre l'avortament a través de sis personatges amb opinions oposades sobre el tema. El text reflexiona sobre les llibertats individuals i desemmascara falsos prejudicis. La lectura dramatitzada es va representar a l'abril al Casal de Mira-sol.

La segona proposta de la companyia és Miquel Martí i Pol i porta les reflexions i la ironia de l'autor sobre la vida i la mort. 'Un bosc de paraules' reflecteix la importància de viure amb intensitat i normalitza la mort alhora que la considera un tràmit necessari. La representació barreja música i poesia.

La directora d'In-Fusió Teatre, Teresa Canas, ha subratllat que ha triat Manuel de Pedrolo per la polèmica que desperta el canvi de la llei d'avortament del PP i ha destacat que la poesia de Martí i Pol és molt entenedora i, per aquest motiu, és l'altre autor escollit.

Teresa Canas

L'obra de Manuel de Pedrolo continua vigent amb la prohibició de l'avortament que vol fer el PP. Martí i Pol fa poemes entenedors per l'audiència.


Canas ha manifestat que la companyia ja treballa en el 'Poema de Nadal', que es representarà al desembre, i que està preparant una nova obra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.