L'última òpera de Mozart fascina el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'òpera ha rebut l'ovació del públic del Teatre-Auditori

L'òpera ha rebut l'ovació del públic del Teatre-Auditori

Els Amics de l'Òpera de Sabadell han arribat aquest divendres al Teatre-Auditori per recuperar l'obra que els seus espectadors van demanar la temporada passada, 'La Flauta Màgica' de Mozart. Davant d'un teatre ple a vessar, els personatges de Pamina interpretada per Eugènia Montenegro, Tamino amb Albert Casals i Papageno amb Toni Marsol han fet somiar el públic santcugatenc.



Per celebrar el 31è aniversari de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell els espectadors d'aquest gènere van votar en una enquesta que volien tornar a viure la representació de l'última òpera de Wolfang Amadeus Mozart, 'La Flauta Màgica'. Una obra que, tot i semblar un relat fantàstic, amaga un missatge ple de valors com la solidaritat, la fraternitat i el predomini de la raó sobre l'emoció.

Els Amics de l'Òpera de Sabadell estan disposats a fer el que calgui per no veure com la cultura desapareix. Per això s'han estrès fort el cinturó i han optat en aquest muntatge per posar en valor la interpretació dels cantants i tenir una escenografia més 'minimalista', perquè les coses no estan per fer grans muntatges, tal com ha explicat la presidenta i directora artística dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra.

Mirna Lacambra

Hem optat per fer una escenografia més minimalista, però que en realitat té totes les coses que ha de tenir per ser 'La Flauta Màgica' de Mozart.


Sota l'atenta direcció de Daniel Gil de Tejada, Eugenia Montenegro en el paper de Pamina, Albert Casals interpretant el personatge de Tamino i Toni Marsol i Rocío Martínez en els personatges de Papageno i Papagena, respectivament, han deixat captivat el públic santcugatenc.

Públic

És la primera òpera que veig i m'ha impactat./ M'encanten les òperes que conec./ Hi ha una posada en escena amb molta energia, és un gran muntatge.


El muntatge, emmarcat dins del cicle Òpera a Catalunya, seguirà ara la seva gira pels escenaris de La Llotja de Lleida, el Kursaal de Manresa i el Teatre de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.