In-Fusió Teatre recupera Manuel de Pedrolo per reflexionar sobre l'avortament


Temes relacionats

In-Fusió Teatre discuteix sobre el dret a avortar amb un text de De Pedrolo ( 6/abr/13)


  • Comparteix:

La lectura dramatitzada s'ha acompanyat de projeccions

La lectura dramatitzada s'ha acompanyat de projeccions

In-Fusió Teatre ha tornat a pujar a l'escenari 'D'ara a demà', l'espectacle amb el qual la companyia proposa una reflexió sobre el controvertit tema de l'avortament. En aquesta ocasió, l'adaptació de l'obra de Manuel de Pedrolo ha visitat el Teatre la Unió amb una lectura dramatitzada que ha servit per arrencar aquest divendres els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L'adaptació 'D'ara a demà' de Manuel de Pedrolo proposa un debat sobre l'avortament a través de sis personatges amb opinions oposades que defensen aferrissadament els seus principis. El text reflexiona sobre les llibertats individuals i desemmascara falsos prejudicis. La lectura dramatitzada es va representar a l'abril al Casal de Mira-sol.

La directora d'In-Fusió Teatre i del muntatge, Teresa Canas, ha assegurat que l'obra no deixa ningú indiferent. Canas ha destacat la vigència d'aquest text, amb el qual vol fer reflexionar els espectadors.

Teresa Canas

Més que voler convèncer, De Pedrolo fa uns plantejaments perquè pensi el públic. No s'arriba a cap solució, són reflexions que cadascú ha d'interioritzar.


De fet, l'actriu Marta Oliva, que encarna la jove protagonista que està embarassada, ha subratllat l'actualitat de la situació que narra, amb la qual, en un altre context, s'hi pot veure reflectida la gent.

Marta Oliva

Actualment hi ha gent que s'hi pot veure reflectit. És un tema actual.


El muntatge ha servit, a més, per arrencar els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.