El flamenc transversal d'Alba Carmona puja dalt l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El flamenc divers i transversal de la cantaora Alba Carmona i la guitarrista Marta Robles ha pujat dalt l'escenari del Teatre-Auditori aquest divendres amb un concert íntim al vestíbul de l'equipament. L'espectacle, emmarcat en el 5è Cicle Catalunya Arte Flamenco, ha combinat música tradicional i peces d'arreu del món per subratllar el caràcter obert i intergeneracional del gènere.

El duet femení ha posat veu a les grans obres del flamenc a través d'una actuació propera i intimista. Amb un repertori arrelat a la tradició, Carmona i Robles han experimentat per oferir un concert d'estils molt diversos i cançons d'arreu del món. Segons la cantaora, el flamenc és un art molt globalitzat i cada vegada més obert, que viu un moment molt bo i que disposa d'una generació de gent jove disposada a reivindicar el gènere.

Alba Carmona

Hi ha una fornada de gent jove que estan reivindicant molt el gènere. La tradició es porta als escenaris i és un art globalitzat.


Carmona ha subratllat el caràcter transversal del flamenc, que engloba perfils d'artistes molt diferents i 'cada vegada té més aficionats'. El concert d'aquest divendres també ha servit per demostrar la importància de la dona al món del flamenc i evidenciar que, segons la cantaora, 'poc a poc la figura femenina es va fent un lloc dins del gènere'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.