Kata Kitinga celebra el cinquè aniversari dissabte de la setmana que ve


Temes relacionats

Els Kata Kintinga celebren el seu 4t aniversari lluint el creixement del grup (24/nov/12)

Kata Kitinga celebra el seu 2n aniversari a ritme de percussió en una nova kitingada (21/des/10)


  • Comparteix:

Detall del cartell de la proposta

Detall del cartell de la proposta

La banda de percussió Kata Kitinga celebrarà dissabte de la setmana que ve el seu cinquè aniversari, dia també conegut com 'La Kitingada'. La jornada estarà plena d'activitats musicals que es faran a la plaça d'Octavià i al Casal de Mira-sol.

La jornada començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià amb l'exhibició de Karabassá i Elegibó. Mitja hora més tard, serà moment per a la cercavila pel centre de la ciutat fins a la plaça de Lluís Millet.

Una de les membres del grup musical, Leticia Martín, explica que aquest tipus d'actes fa que la gent sàpiga què fa el grup i que hi hagi noves altes a la banda. Martín també agraeix la bona acollida que ha tingut el grup al llarg del temps a la ciutat.

Leticia Martín

Que la gent estigui atenta del que fem i que s'apunti gent nova cada any. Volem fer coses per saber què agrada i què no als santcugatencs. Hem tingut bona acollida a la ciutat.


A les vuit del vespre la festa es trasllada al Casal de Mira-sol amb un sopar popular. A les deu, serà el torn per al concert dels santcugatencs Coficks Rovers, teloners de la nit. Posteriorment arribarà de nou el torn de Kata Kitinga i a les onze tocaran The Funkystep and the Sey Sisters, grup de funky soul. El punt final, des de dos quarts d’una i fins les dues de la matinada, serà amb el DJ Quino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.