Carme Talleda obre les portes de l'Escola de Música per conèixer els treballs dels alumnes


  • Comparteix:

L'Escola de música Carme Talleda comença demà les Jornades de portes obertes que realitzaran els alumnes obert per als santcugatencs. Aquestes audicions s'han estructurat en forma de recital que servirà també per examinar les habilitats musicals dels alumnes.

Com en altres audicions puntulas els alumnes de l'escola de música posen a l'abast de la ciutat tot el que han treballat durant el curs. Cada alumne interpretarà diverses peces que escoltaran els seus professors per examinar-los. A banda d'aquesta inteció acadèmica l'altre objectiu és familiaritzar als alumnes a tocar per un públic més ampli. La directora del centre explica quins objectius es persegueixen:

Carme Talleda



D'altra banda l'ultim dia de les audicions estrenaràn una versió molt particular del conte popular la caputxeta vermella. Una narradora, la coral de cant infantil i un piano formaran aquesta versió que ha estat musicada per Carme Talleda. El treball realitzat pels més petits queda pales en aquest relat que inclou elements en contra la violència. Ho explica Carme Talleda.

Talleda



Les audicions comencen amb una inauguració el dijous 26 a les 7:30 i segueixen divendres i dissabte a les 6:30 i a les cinc de la tarda respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.