El Teatre-Auditori posa a disposició d'escoles i instituts 40 propostes culturals


  • Comparteix:

'Anem al Teatre' s'ha presentat aquest dilluns

'Anem al Teatre' s'ha presentat aquest dilluns

El Teatre-Auditori programa aquest curs una quarantena d'activitats pensades perquè les escoles i instituts de la ciutat complementin la seva tasca pedagògica amb propostes culturals. Es tracta de la segona edició del programa 'Anem al Teatre', que s'ha presentat aquest dilluns.

Teatre, dansa i música és la proposta que fa l'equipament cultural en el programa dirigit als centres educatius des d'infantil fins secundària i pels centres públics, privats o concertats. És el segon any que el Teatre-Auditori assumeix aquesta programació que s'inclou dins el Pla de Dinamització Educativa pel qual han passat fins ara 22.000 alumnes.

El programa s'ha presentat aquest dilluns com una eina més al servei dels centres. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha indicat que la intenció final és promoure les arts escèniques entre els estudiants amb la intenció de crear afició i despertar noves vocacions.

Esther Salat

Volem apropar l'art als alumnes perquè els coneguin i estimin. D'aquesta manera, creem nous consumidors i despertem vocacions.


Amb aquesta voluntat, enguany l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngles (EMMVA) se suma a la iniciativa i oferirà tallers i audicions pels centres santcugatencs.

Entre les propostes, destaca les que són fruit dels convenis que s'han signat amb institucions com el Gran Teatre del Liceu i l'Auditori de Barcelona. Gràcies al primer, l'escenari santcugatenc ha acollit diverses representacions de 'La petita Flauta Màgica' i al maig es representarà 'Allegro Vivace'.

L'altre acord portarà novament a Sant Cugat la 'Cantània', una actuació que reuneix les veus de més de mil alumnes de primària de diverses escoles de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.