Amics i familiars de Barnils recordaran el periodista en un acte al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Laia Soldevila: 'Ramon Barnils és un periodista oblidat pels mitjans' (14/nov/13)

El llibre i el documental sobre Barnils, al Teatre-Auditori el 4 de desembre (13/nov/13)

Un llibre i un documental apropen la figura del periodista Ramon Barnils (12/nov/13)

El llibre i documental sobre Barnils es presenten el 13 de novembre a Barcelona (30/oct/13)


  • Comparteix:

Barnils dóna nom a l'estudi de ràdio de Cugat.cat

Barnils dóna nom a l'estudi de ràdio de Cugat.cat

La presentació del llibre i del documental sobre Ramon Barnils a Sant Cugat recordarà la vinculació del periodista amb el municipi. L'acte, que tindrà lloc dimecres 4 de desembre al Teatre-Auditori, inclourà intervencions de l'autora del llibre, Laia Altarriba; de l'editor i fill del periodista, Ton Barnils, i d'amics del santcugatenc.

El llibre 'Vint i Ramon Barnils' (Edicions Dau), de Laia Altarriba, i el documental 'Barnils tal com raja', de Laia Soldevila i Albert Lloreta, es presentaran al vestíbul del Teatre-Auditori en una iniciativa per recordar la vinculació del periodista amb Sant Cugat.

L'acte tindrà intervencions de Laia Altarriba, de fill de Ramon i editor del llibre, Ton Barnils, i de l’alcaldessa, Mercè Conesa. Està previst que amics del periodista aportin els seus testimonis per recordar la figura del santcugatenc. La presentació tindrà la projecció un dels fragments del documental de Soldevila i Lloreta que explica la relació de Barnils amb amics i espais de Sant Cugat.

La presentació del llibre i del documental començarà a dos quarts de vuit del vespre al vestíbul del Teatre-Auditori. L'acte estarà presentat pel periodista de Cugat.cat Josep Gimeno. L’Ajuntament, Edicions Dau i el Grup de Periodistes Ramon Barnils organitzen la iniciativa amb la col·laboració de Cugat.cat i del setmanari ‘Diari de Sant Cugat’.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.