La Casa de Cultura acull la projecció del documental 'La set del món'


  • Comparteix:

L'accés a l'aigua és el tema central del documental / Foto: Yann Arthus-Bertrand

L'accés a l'aigua és el tema central del documental / Foto: Yann Arthus-Bertrand

El documental 'La Soif du Monde' ('La set del món') es projecta aquest diumenge a les set del vespre a la Casa de Cultura. La projecció està emmarcada en les 10es Jornades de Sensibilització que organitza l'Associació Imago i en les quals participa Cugat.cat.

El documental de Yann Arthus-Bertrand, autor també de 'Home', revela el món de l'aigua dolça a través d'imatges aèries i mostra la dificultat de milers de persones que no tenen accés a l'aigua.

El missatge de les 10es Jornades de Sensibilització, que organitza l'Associació Imago amb la col·laboració de Cugat.cat, gira entorn a la responsabilitat de la societat sobre la realitat que viu el món. La iniciativa, sota el lema 'Construïm una bio-civilització', té com a objectiu dur a terme un treball de sensibilització a través de les arts visuals, col·loquis, taules rodones i altres propostes, en relació a la convivència sostenible, la solidaritat i la cura del planeta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.