'Cosmètica de l'enemic' i 'La banqueta' en una sola nit al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Pep Ferrer i Ricard Borràs protagonitzen una curiosa parella artística a 'La banqueta'

Pep Ferrer i Ricard Borràs protagonitzen una curiosa parella artística a 'La banqueta'

Les obres de teatre 'Cosmètica de l'enemic' amb els actors Lluís Soler i Xavier Ripoll, i 'La banqueta' amb Ricard Borràs i Pep Ferrer han protagonitzat una doble sessió teatral aquest dissabte al Teatre-Auditori. El primer muntatge ha fet reflexionar els espectadors sobre l'existència d'un enemic interior, mentre que el segon ha fet una crítica clara i sense tabús de les relacions entre persones que es mantenen tot i no suportar-se. Gairebé 700 espectadors han gaudit d'aquesta vetllada teatral.



A 'Cosmètica de l'enemic', un muntatge estrenat a la Sala Muntaner a principis de gener, dos personatges complementaris coincideixen a la sala d'espera d'un aeroport. Els espectadors es converteixen en testimonis de primera mà dels estira-i-arronses dels protagonistes fins que el públic pren consciència que en realitat és una obra que parla de l'enemic interior, d'aquella part de nosaltres mateixos que s'escapa del nostre control. Així ho ha explicat l'actor Lluís Soler a Cugat.cat.

Lluís Soler

L'enemic interior que portem dins ens pot incitar a fer determinades coses i nosaltres som els últims responsables de si les fem o no.


Una hora més tard els actors Ricard Borràs i Pep Ferrer han pujat dalt l'escenari santcugatenc amb el muntatge 'La banqueta', on la vida de dos concertistes serveix per criticar aquelles relacions que s'aguanten en el temps tot i que les dues persones no puguin gairebé ni veure's. Però el pitjor de tot, segons Pep Ferrer, és que els dos personatges es necessiten.

Pep Ferrer

L'obra critica les relacions que fa temps que s'aguanten sense massa sentit. Però les dues persones es necessiten i un no pot viure sense l'altre i aquest és el problema.


'La banqueta', dirigida per Paco Mir, es va estrenar al Teatre Poliorama dins la programació del Festival Grec 2013. En aquests moments els dos actors combinen les actuacions en castellà a Madrid, on seran al Teatro Galileo fins al 5 de gener, amb les funcions a Catalunya. Ben aviat el muntatge arribarà a l'Hospitalet de Llobregat i a Terrassa. Gairebé 700 espectadors, 60 dels quals han seguit la doble sessió, no han volgut perdre's una vetllada teatral que ha demostrat que els petits formats són una bona aposta per atrapar l'espectador en aquests moments d'incertesa general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.