Ton Marimon recull 1.500 frases perquè el lector reflexioni en 'La frase d'avui'


Temes relacionats

El santcugatenc Ton Marimon publica 'La frase d'avui', el seu primer llibre (29/oct/13)

'La frase d'avui', el debut literari de Ton Marimon al SAF (28/oct/13)


  • Comparteix:

L'autor ha signat llibres durant la presentació

L'autor ha signat llibres durant la presentació

El santcugatenc Ton Marimon ha decidit publicar el seu primer llibre, 'La frase d'avui', amb l'objectiu de donar a conèixer al lector aforismes que el facin reflexionar. L'obra recull un total de 1.500 frases que l'autor va enviar als seus contactes des de 2004 i s'ha presentat aquest dilluns al Cafè del Teatre-Auditori davant d'una cinquantena de persones.

Des del 22 de març de 2004 Ton Marimon ha enviat frases de personatges com Mafalda, Groucho Marx i Aristòtil als seus coneguts. El santcugatenc ha manifestat que va començar a compartir aquests aforismes perquè era una forma de mantenir el contacte amb els companys de la seva antiga feina.

Ton Marimon

Enviar frases em permetia mantenir el contacte amb els meus excompanys de feina i aquest llibre és el resultat d'aquest costum.


El llibre està estructurat per dies i cada jornada mostra les frases que Marimon va enviar des del 2004 fins el 2010. L'autor ha afirmat que continuarà compartint un aforisme diari ja que encara compta amb un llistat de 6.000 frases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.