Torna l'Illegal Festival de la mà de The Wall Records


Temes relacionats

El grup Don Johnsons guanya l'Illegal Festival durant l'última nit de Barraques (29/jun/10)


  • Comparteix:

Cartell del festival / Foto: Faceboock Illegal Festival

Cartell del festival / Foto: Faceboock Illegal Festival

L'Illegal Festival arriba a la tercera edició i estrena ubicació a la sala The Wall Records, on tindran lloc les fases eliminatòries. Aquest dijous es tanca el termini d'inscripcions de bandes participants i el mes vinent ja començaran les actuacions on el públic i l'organització decidiran les formacions que continuen endavant.

El festival amb segell santcugatenc no se celebrava des del 2010 quan els santcugatencs Don Johnsons es van endur el primer premi. És una cita oberta a totes les formacions musicals de la comarca, en especial atenció a les bandes locals. L'associació de músics i artistes de Melmac, una nova entitat santcugatenca, és la impulsora d'aquest retorn. La intenció dels impulsors és celebrar la final en el marc de la Festa Major tot i que, per ara, encara això no està confirmat. Un dels promotors del certamen, Manel Barnils, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que treballaran per aconseguir aquest propòsit.

Manel Barnils

L'objectiu és fer el concert. Si aconseguim reunir totes questes bandes creiem que tenim dret de participar a la Festa. Mirarem d'aconseguir-ho.


Aquest dissabte es faran públiques les 20 bandes que participaran en aquest festival. Serà a la sala The Wall Records.

El mes vinent començaran les actuacions musicals, on cada grup disposarà de 30 minuts, i s'allargarà fins l'abril de l'any vinent quan es tancarà la fase eliminatòria. Al maig començaran les semifinals on participaran les 10 formacions seleccionades. La final tindrà lloc al juny. L'organització de la cita té la voluntat d'incloure un premi en metàl·lic als guanyadors del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.