Els aficionats a la lectura es troben a Sant Cugat amb el teatre com a excusa


  • Comparteix:

1.500 lectors de fins a 92 biblioteques de la demarcació s'han donat cita aquest dimarts i dimecres al Teatre-Auditori en la 3a trobada de Clubs de Lectura per aprofundir en una altra vessant del món cultural. L'objectiu ha estat posar en comú l'afició a la lectura a través de l'obra de teatre 'Adreça desconeguda' interpretada per Lluís Homar i Eduard Fernández, i que ha fet reflexionar el públic pel seu contingut emmarcat en la Segona Guerra Mundial.

Sant Cugat ha acollit la 3a trobada de Clubs de Lectura que organitza la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Dos dies de convivència que han posat en valor la tasca que fan els diversos clubs de lectura als municipis.

Alguns dels assistents han celebrat aquesta trobada perquè els permet posar en comú la seva afició amb altres localitats.

Participants

És una activitat molt interessant perquè t'acosta a la lectura i al teatre. / Ha estat una gran idea. / Aquesta és una de les sortides que fem amb la biblioteca. / S'ha d'aprofitar i tant de bo que ho fessin més sovint.


La diputada adjunta a Cultura de la Diputació, Mireia Hernández, ha destacat que aquesta 3a trobada de Clubs de Lectura és una oportunitat per mostrar la feina que es fa a la Xarxa de Biblioteques.

Mireia Hernández

És una oportunitat per a reflexionar sobre allò que veurem a l'escenari i de posar en valor allò que des de la Xarxa de Biblioteques es duu a terme.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reconegut la inquietud cultural dels assistents i els ha agraït que hagin triat Sant Cugat per aquest esdeveniment.

Mercè Conesa

És un club de lectors i, per tant, de persones inquietes per la lectura, la cultura i per saber més. Per això us felicito que avui sigueu aquí. Per Sant Cugat és un honor.


L'actor i director de l'obra de teatre 'Adreça desconeguda' basada en la novel·la de l’escriptora nord-americana Kathrine Kressman Taylor, Lluís Homar, ha subratllat que han aprovat amb nota la interpretació de l'obra en un equipament tan gran i amb un públic exigent.

Lluís Homar

Ha sigut una aventura de la qual marxem contents. Veient la resposta del públic ha estat 'prova superada'. S'havia de traslladar aquesta intimitat a un espai més gran.


El Teatre-Auditori ha acollit les representacions 76 i 77 de l'obra interpretada per Lluís Homar i Eduard Fernández, 'Adreça desconeguda', que inicia ara un recorregut per altres grans equipaments culturals del país. La trobada ha finalitzat amb un col·loqui on els assistents han compartit els dubtes i inquietuds amb els artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.